Vi udfører alle former for malerarbejde

Vælg et lokalt malerfirma

Malerarbejde kan virke som et stort projekt. Hvis man selv giver sig i kast med det, så kan det hurtigt blive uoverskueligt. Det er mange tips, tricks og udstyr, som et professionelt malerfirma kommer med, som gør, at du får det bedste resultat på dit malerarbejde, hvis du hyrer et hold af professionelle.

Hos RS Maling ApS får du en erfaren malermester, som stiller et dygtigt team til rådighed. Vi kører primært mellem Taastrup, Køge og Roskilde.

Indhent et godt tilbud på din maleropgaver

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Grundigt og effektivt malerarbejde

Vi tilbyder alle former for malerarbejde for både private og erhverv.

Trænger facaden til nyt liv? Vi giver den både ny maling og behandling, så den er bedst muligt beskyttet mod vind og vejr. I samme omgang kan vi som bygningsmaler istandsætte vinduer og døre, så dit hus eller din bygning ser bedst ud.

Som maler er vi også eksperter i renovering og istandsættelse af lejligheder. Det er lige meget, om det er en almindelig gang maling, din lejlighed.

Kontakt os for en god pris

Vi står altid klar til at fortælle om vores billige priser og give dig et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring til os allerede i dag for at høre mere om vores malerarbejde eller eksempelvis spartling af vægge. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Ønsker du at få os ud
​til dit malerprojekt​

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontakt os

Telefon: 42 76 77 11

E-mail: info@rsmaling.dk

CVR: 38481347

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag: efter aftale

Søndag: lukket